The FAQ

Hoe lang duurt de fotoshoot op de bruiloft?

Dit mogelijk jullie helemaal zelf bepalen. Uiteraard ga ik jullie helpen om hierin een perfecte planning te maken. We bekijken de planning samen en ik geef jullie tips om alles zo vloeiend mogelijk te laten verlopen! Houd je niet zo van foto's dan korten we samen de fotoshoot op de dag zelf wat in! Vind je het JUIST heel leuk? Dan nemen we wat langer de tijd. Een gemiddelde fotoshoot op een bruiloft duurt ongeveer 1/1.5 uur exl. reistijd.

Fotografeer je door heel NL?

Yes I do! ik woon zelf in Ermelo ( Gelderland ) en reis door heel Nederland voor bruiloften en fotoshoots. Dit is echt geen enkel probleem. Mocht ik langer dan 2 uur moeten reizen voor een bruiloft dan pak ik meestal een air B&B in de buurt van de bruiloft! :-)

backup je al je foto's?

Ja zeker, de fotos worden op mijn harde schijf opgeslagen en in de cloud. Zo heb ik altijd een extra backup voor de foto's. Ik fotografeer met 2 camera's welke beide ook een ingebouwd backup systeem hebben. Alle fotos die ik schiet worden automatisch overgezet naar een 2e SD kaart in mijn camera. Super handig dus!

Hoe retoucheer je de fotos?

Ik bewerk alle fotos met mijn eigen gemaakte preset. Hierdoor heb ik een volledig eigen style ontwikkeld. Uiteraard is het altijd afhankelijk van de locatie waar de fotos worden genomen, welke kleding jullie aan hebben en wat voor weer het is.

Heb je kleding tips voor ons?

Yes! Mail mij even, dan help ik jullie hier graag bij. Bij het boeken van een fotoshoot ontvang je voor de shoot altijd kledingadvies, passend bij de locatie en het weer.

Hoe kunnen we jou boeken?

Stuur even een mailtje of Whatsappje! Dan prikken we samen een datum. Ik werk alle dagen van de week!

Kan je ons helpen met de planning van de bruiloft?

Bij elke bruiloft zit een kennismaking gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie planning en jullie wensen. Ik help jullie hier heel graag mee! :-)

Fotografeer je ook huwelijksaanzoeken?

JA! Zo onwijs gaaf om te doen, neem gauw contact op want ik wil je hier reuze graag mee helpen!!! :-)

Meer vragen?

We'd love to hear from you

Get in touch