YAY! Welkom op mijn website,

Super leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Ik ben Anne Offenberg, sinds 3.5 jaar fulltime ondernemer en een echte levensgenieter!


Samen met mijn dochters Noa & Sofia en mijn man Jonathan woon ik in Ermelo op de Veluwe. Voordat ik begon met mijn onderneming heb ik 5 jaar gewerkt in de marketing. Nog steeds vind ik dat ook een heel leuk onderdeel aan het ondernemer zijn! Het is natuurlijk niet alleen fotograferen maar ook.. Marketing, PR, editten, administratie, kennismakingsgesprekken, ontwerpen van fotoalbums... Wat een leuk vak!


In mijn vrijetijd ben ik vaak op pad met Noa om leuke dingen te doen! Gezellig samen ontbijten bij een hip cafeetje, een flink stuk fietsen ( op een elektrische bakfiets anders kom ik niet vooruit haha! ) spelen op de hei of in het bos.. Maar ik vind het ook onwijs gezellig om op zondag lang uit op de bank te hangen en formule 1 te kijken samen met vrienden en familie, met een flinke schaal tapas!


Ik ben ook heel benieuwd naar jullie verhaal, wil je een gezellige kennismaking plannen?

Neem dan even contact op via de website!

We keep in touch!

Liefs, Anne

Een fotoshoot bij mij boeken betekend geen saaie geposeerde shoot.. Maar een shoot vol gezelligheid en connectie tussen jullie als lovers. Tijdens de fotoshoot maken we een gezellige wandeling en stoppen we af en toe bij mooie plekken.

Heerlijk relaxt dus!

“Foto's zijn voor alijd, je hele leven neem je ze mee. Zo dierbaar & een investering voor later.”