Geboortefotograaf

Een onvergetelijke dag, je kindje wordt geboren. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen om dit waardevolle moment door een professionele geboortefotograaf vast te laten leggen. I.v.m. de privacy van de gezinnen die ik heb gefotografeerd, staan er weinig foto’s online. Mochten jullie interesse hebben: mail dan naar info@anneoffenberg.nl. Dan bekijken we samen de mogelijkheden en jullie…

View album
Fotoshoot Harderwijk California fabriek
Fotoshoot Harderwijk California fabriekFotoshoot Harderwijk California fabriekFotoshoot Harderwijk California fabriek

Familieshoot California Harderwijk

Afgelopen week een leuke fotoshoot in Harderwijk gehad! Slecht weer, dus een mooie binnenlocatie voor dit leuke gezin uitgekozen. We zijn naar California in Harderwijk gegaan en hebben spontane en gezellige foto’s geschoten.  Bekijk het resultaat! Ook boeken?  Stuur gerust een berichtje via het contact formulier op de website. 

View album
Bruiloft fotograaf Ermelo
Bruiloft fotograaf ErmeloBruiloft fotograaf ErmeloBruiloft fotograaf Ermelo

Wedding Kai & Berit, Houten

Wat een mooie dag, ik mocht als trouwfotograaf en mooiste dag van hun leven vastleggen! Berit & Kai trouwden in Houten in een prachtige air b&B. Het bruidspaar had als thema: Bohemian Wedding, en een vleugje chique! Nou en dat was het. We hebben de trouwfoto’s ook in de boho style geshoot. Alle trouwleveranciers die…

View album

Ben je opzoek naar een fotograaf voor een fotoshoot? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Ook staan wij 100% open voor jullie creatieve ideeën. Samen maken we er een waanzinnig resultaat van!

 

Sinds 2019 boeken wij ook regelmatig Studio 13 in Amsterdam, om daar mooie portret, zwangerschap, of loveshoots te realiseren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal personen op de foto. Neem even contact op, dan bespreken we samen even wat jullie/jou wensen zijn.

 

Liefs Anne